Str. Viilor, nr. 800, Cristești, Mureș, RO
0365.401.080
0365.401.080

Vizită Manager Dezvoltare Concept Nexus pe Europa – Francois Hostalier la Tîrgu-Mureș!

Suntem onorați să anunțăm vizita oficială a D-lui Francois Hostalier –Manager Dezvoltare Concept Nexus pe Europa, în 14-15 iunie 2017.
Dl. Hostalier este un francez nativ, care vorbește engleza fluent și are 32 de ani de experiență acumultă atât în OEM (Peugeot, Citroën), cât și pe piața pieselor aftermarket (SPX / Robinair, Delphi). Dl. Hostalier are o vastă experiență în domeniul atelierelor auto, în special în regiunea Europa,Orientul Mijlociu și Africa, împreună cu provocările legate de dezvoltarea acestora.
Prioritatea dânsului este sprijinirea dezvoltării actuale a rețelelor NexusAuto și NexusTruck în Franța, Spania, Algeria, Polonia și România, precum și pe orice teritoriu care prezintă un interes puternic. În același timp, Dl. Hostalier sprijinește dezvoltarea Academiei N! din Algeria, Coasta de Fildeș și China și va coordona sesiunile de instruire dedicate managerilor de vânzări din comunitatea Nexus, care vor fi organizate începând cu luna noiembrie a acestui an, cu aproximativ 12 furnizori cheie.
Permiteți-ne, în numele întregii echipe Nexus România, să-i urăm un călduros bun-venit!