Str. Viilor, nr. 800, Cristești, Mureș, RO
0365.401.080
0365.401.080

Lansare service Nexus Auto la Tîrgu-Mureș

”Provocarea” este cuvântul care ne identifică și în care se regăsește întregul concept de service Nexus România. Suntem încrezători în oportunitățile pe care atelierele Nexus ți le pot oferi și credem că scopul principal al N! este crearea de valoare și calitate pentru tine, clientul final, atât prin aprovizionarea cu piese de schimb, cât și prin calitatea ireproșabilă a serviciilor auto.
Am adunat informațiile, am analizat detaliile, am selecționat posibilii candidați și iată că suntem gata! Suntem pregătiți să te punem față în față cu primul Service Nexus Auto din România. Nu putem să vă oferim altceva decât superlativul, așa încât lansarea service-ului pilot este una atent planificată. Suntem nerăbdători să lucrăm împreună și să venim în întâmpinarea nevoilor autovehiculului tău și pentru aceasta echipa noastră se dedică 100 %.
Vara aceasta te va surpinde pe tine și pe mașina ta, cu servicii și oferte la standarde internaționale. Previzionăm o dezvoltare majoră în multe orașe ale României și venim curând cu detalii și cu deschiderea oficială a primului service Nexus Auto România.
Rămâi conectat la Rețeaua N!